Myytävät kioskit

MYYTÄVÄNÄ KIOSKIKALUSTO

2,5m x 6m

Myydään erittäin tukeva ja laadukas kioski sisäkäyttöön. Kioskin kattorakenteet ovat alumiinia ja hyllyt sekä pöydät lastulevyä.

Kioskikaluston ulkoasu on helposti muokattavissa oman brändisi mukaiseksi esim. uusimalla tarrapinnat, maalaamalla hyllyt/pöytälevyt tai vaihtamalla kangasosat.  Uusien tarrojen tilaamista helpottamaan ostaja saa vanhat tiedostomme näistä. 

Kioski on kooltaan 2,5m x 6m ja koska se koostuu pyörien päällä olevista moduuleista, sitä on helppo muokata tarpeisiisi. Mallikuvista poiketen kohtaan, jossa näkyy kukkia ripustettuna, on lisätty lasihyllyt. Kuvissa oleva lasivitriini ei kuulu kalustoon, mutta kalustossa on 1,3m mittainen aukko, johon voi sijoittaa erillisen jäätelöaltaan tai lasivitriinin.

Kioskissa on myös vesipiste, johon lämmintä vettä tuottaa Harvian 30l lämminvesivaraaja. Jätevesi kerätään tyhjennettävään kanisteriin, joka on lavuaarin alla olevassa kaapissa. Tarvittavat sähköt kytkettyä valovirtakaapelilla. Valot olemme kioskiin järjestäneet aina irtovaloin, mutta ne saa kätevästi kiinni nippusitein rakenteisiin.

Kioskin katososa voidaan sulkea rullaverhoin sen ollessa kiinni ja kioskista löytyy yksi lukollinen kaappi.

Koska kioskin moduulit ovat pyörien päällä, niitä on helppo siirrellä lyhyitä matkoja. Kokonaisuuden pidemmät siirrot on hoidettu kuorma-autolla.

Kioskin on rakentanut korkealaatuisista materiaaleista Huuhka Oy. Tämä kioski on nähtävissä kauppakeskus Myllyssä Raisiossa elokuun loppuun asti ja sen jälkeen tilallamme Sauvossa.

 

Hintapyyntö 7 800€  (+alv 24%) 

 

Hintaan ei sisälly kylmäkaapit, kahvilan baarituolit eikä kuvissa kioskin edessä näkyvät mansikka-aiheiset tuolit ja pöydät. Niistä on kuitenkin mahdollista neuvotella. Vastaavia mansikka-aiheisia pöytiä, tuoleja ja mainostauluja löydät uutena Jarvenkyla Oy:n verkkokaupasta.

 

Ota yhteyttä:

Ingrida Alijosiute

ingrida.alijosiute@jarvenkyla.fi

p. 050 5524 733