Myytävät kioskit

MYYTÄVÄNÄ KIOSKIKALUSTO

3m x 5m

Myydään siistikuntoinen, erittäin tukeva ja käytössä toimivaksi kokonaisuudeksi todettu kioski sisäkäyttöön.

Kioskin ulkoasu on helposti muokattavissa oman brändisi mukaiseksi esim. uusimalla tarrapinnat, maalaamalla hyllyt/pöytälevyt tai vaihtamalla kangasosat. Kioskin kattorakenteet ovat alumiinia ja hyllyt sekä pöydät lastulevyä.

Kioski on kooltaan 3m x 5m ja sen korkeus on 2,5m ja katonharjan kohdalta noin 2,72m. Katso tarkat mitat kuvista löytyvistä rakennepiirustuksista. Kioski koostuu moduuleista, joten se on helppo muokata tarpeisiisi. Rakennepiirustuksista poiketen kioskin sisällä oleva väliseinä on suunnitelmia leveämpi ja kylmäkaapit on siirretty samaan linjaan myyntipöytien kanssa. Näin niiden väliin jää kioskin takaosaan verholla suljettava tila, joka soveltuu hyvin vaikkapa pienimuotoiseksi varastoksi.

Kioskissa on myös vesipiste, johon lämmintä vettä tuottaa Harvian 30l lämminvesivaraaja. Jätevesi kerätään tyhjennettävään kanisteriin, joka on lavuaarin alla olevassa kaapissa. Tarvittavat sähköt kytkettyä valovirtakaapelilla. Valot olemme kioskiin järjestäneet aina irtovaloin, mutta ne saa kätevästi kiinni nippusitein rakenteisiin.

Kioski voidaan sulkea rullaverhoin sen ollessa kiinni ja kaapeista kaksi on lukollisia.

Koska kioskin moduulit ovat pyörien päällä, niitä on helppo siirrellä lyhyitä matkoja. Kokonaisuuden pidemmät siirrot onnistuvat joko kuorma-autolla tai kahdessa osassa pakettiautolla kuskaten.

Kioskin on rakentanut korkealaatuisista materiaaleista Huuhka Oy. Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa on nähtävillä lähes vastaava kokonaisuus elokuun loppuun asti. Myytävään kioskikokonaisuuteen pääset tutustumaan tilallamme Sauvossa.

 

Hintapyyntö 5 500€ (+alv 24%)

 

Hintaan ei sisälly: kylmäkaapit, katolla oleva mansikkakoriste, kioskin sulkevat rullaverhot eikä kahvilan tuolit. Niistä on kuitenkin mahdollista neuvotella.

Erilaisia koristeita katolla nyt olevan mansikan tilalle voit tilata esimerkiksi Jarvenkyla Oy:sta.

Ota yhteyttä:

Ingrida Alijosiute

ingrida.alijosiute@jarvenkyla.fi 

p. 050 5524 733